Опис Пом'якшувач м'яса Тендерайзер
Пом'якшувач м'яса – тендерайзер голчастого типу Fackelmann (Німеччина) Розпушене з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються. Крім того, теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо прожарюється набагато швидше і рівномірніше. Опис ручного тендерайзера: - Головним призначенням тендерайзера це додання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно зкономит час роботи кухаря. - Важливим достоїнством тендерайзера є те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і рівномірніше. - Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою паралельних лез - голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту. - Тендерайзер легко миється. - Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40 %. - Тендерайзер для ручної нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів. - Конструкція з пластику 24 голками-ножами з нержавіючої сталі. - Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і випливає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою. Технічні характеристики ручного тендерайзера: - леза – нержавіюча сталь - колір – білий - Кількість лез - 24 шт. - Габаритні розміри, мм - d51 x (H)188мм - Виробництво: Fackelmann (Німеччина). Вироблено в Китаї. 1.Додайте м'ясо на обробній дошці з дерева або пластику. 2. Відбийте м'ясо з допомогою інструменту до отримання потрібного результату. Уникайте попадання лез на кістки. Великі шматки м'яса слід відбивати з двох сторін. В процесі відбивання можна додати спеції. Леза інструменту введуть їх усередину м'яса.Відгуки про Пом'якшувач м'яса Тендерайзер
Відгуків про цей товар ще не було.
Питання та відповіді (FAQ) Пом'якшувач м'яса Тендерайзер
Доставка
1) Нова Пошта
- Доставка на відділення
- Кур'єром до дверей.
- Доставка до поштомата
Доставка здійснюватиметься компанією Нова Пошта за рахунок покупця.
Вартість доставки розраховується за тарифами перевізника.
Термін доставки не більше 4 робочих днів залежно від регіону
2) Укрпошта
- Укрпошта Експрес - до 3 днів між обласними центрами (без урахування дня відправлення)
- Укрпошта Стандарт - від 4 до 6 днів у межах України
3) Інший спосіб - зручний для вас Обговорюється з менеджером можливість доставки зручним для вас способом
Оплата
1) Накладений платіж (оплата товару при отриманні). Є додаткова комісія перевізника 2% від суми замовлення та 20 грн. за повернення коштів продавцю
2) Переказ на банківські реквізити 100% вартості товару (реквізити для оплати відправляються на telegram/viber на вказаний номер телефону або на email)
3) Онлайн оплата платіжною системою wayforpay, за переказ система бере 2% від суми замовлення (спосіб доступний для замовлень від 2000 грн)